LEAVE-IN SPEED BLEACH

Deze vloeistof is klaar voor gebruik en werkt dmv het gebruik van een "gewone" stijltang en verheldert het haar tot maximaal 3 tinten. 

De vloeistof hoeft na het gebruik niet meer te worden uitgespoeld. Ook hoeft de vloeistof niet gemengd te worden met waterstof, het produkt is direct klaar voor gebruik.

Het produkt mag niet gebruikt worden op geblondeerd haar, gekleurd haar mag en kan wel.


FILM BLEACH 

Met de Film Bleach kun je blonderen zonder folies, zonder dat dit vlekt of stempelt, dit dankzij het film effect wat in de blondeerpoeder zit. Film Bleach kan tot 6 tinten verhelderen zonder dat het vlekt. Hoe te gebruiken: Mengverhouding 1:2 in combinatie met 3%-6%-9%-12% waterstof al naar gelang het gewenste effect. Kan gebruikt worden voor alle blondeeringstechnieken.


COLOR


Finnley's is druk bezig om hun kleurlijn te ontwikkelen, echter weten we als geen ander dat kleur onmisbaar is in de salon. Vandaar dat Finnley's Nederland de Finnley's salons ondersteunen met de kleuren van het Spaanse merk Hipertin.

Hipertin Utopik range bestaat uit 114 hoogwaardige kleuren, welke 100% grijsdekkend zijn en een langehoudbaar zijn. De kleuren worden ontwikkelt met een mengverhouding 1:1 in 35min met 3-6-9-12% oxidatie. Utopik heeft ook nog eens een zeer gunstige prijsstelling.

Voor meer informatie of het aanvragen van een demonstratie verstuur een aanvraag met het hieronderstaande formulier.