ORGANIC TWIST COLLECTION

De luxe verzorgingslijn met een organic twist...VIBRANT COLOR VIBRANT COLOR HAIR BATH: Luxe shampoo voor gekleurd haar. Bevat extracten van Quinoa die ervoor zorgen dat de haarkleur minder snel vervaagt, de glans behouden blijft en het haar optimaal wordt verzorgd.                     In 250ml en PRO size 1000ml.

VIBRANT COLOR LEAVE-IN MILK: Luxe verzorgende leave-in milk in spray-vorm voor gekleurd haar. Bevat Quinoa-extracten die rijk zijn aan proteïne en UV-filter die haarkleur beschermt tegen vervaging. De leave-in milk hydrateert, herstelt en geeft het haar weer nieuw leven met een ultieme glans. Niet uitspoelen. In 200ml.

VIBRANT COLOR TREATMENT: Luxe verzorgende en intensieve kuur met Quinoa-extracten die het haar beschermen tegen kleurvervagingvolume, gladheid geven en tegelijkertijd het haar herstelt en ontwart. Geeft de kleur weer intense glans en langere houdbaarheid. In 200ml. en PRO size 1000ml.


HEAL & HYDRATE HEAL & HYDRATE REPAIR HAIR BATH: Luxe shampoo met Keratine en Soja extracten die souplesse, glans en veerkracht geven aan droog en beschadigd haar. In 250ml. en PRO size 1000ml.

HEAL & HYDRATE TREATMENT: Luxe verzorgende treatment voor droog en beschadigd haar. Bevat keratine en soja extracten die het haar hydrateren, verzachten en de vochtbalans herstelt. Geeft het haar weer jeugdigheid en glans.  In 200ml. en PRO size 1000ml.

HEAL & HYDRATE SPRAY SERUM: Luxe verzorgende serum in sprayvorm voor droog en beschadigd haar. De spray is rijk aan keratine en soja extracten die het haar versterken en hydrateren. Vermindert haarbreuk en werkt anti-aging. In 100ml.


LIGHTWEIGHT & VOLUMIZING LIGHTWEIGHT & VOLUMIZING HAIR BATH: Luxe shampoo voor fijn of futloos haar. Bevat tarwe extracten die het haar verzorgen, hydrateren en ultieme body, volume en glans geven. In 250ml. en PRO size 1000ml.

LIGHTWEIGHT & VOLUMIZING LEAVE-IN: Luxe leave-in treatment voor fijn en futloos haar. Bevat tarwe extracten die het haar verzorgen, hydrateren en ultieme body en glans geven. Gebruik: spray over het haar, niet uitspoelen. In 200ml. 

LIGHTWEIGHT & VOLUMIZING TREATMENT: Luxe treatment voor fijn en futloos haar. Bevat jojoba olie en rijst proteïne die het haar hydrateren, overtollige vetten absorberen en het haar daardoor volume en ultieme glans geven. In 200ml. en PRO size 1000ml.


CURL GREATNESSCURL GREATNESS = CG PROOF

CURL GREATNESS HAIR BATH: Luxe hydraterende shampoo voor krullend haar. Bevat baobab en granaatappel die de vochtbalans herstelt, het verouderingsproces tegengaat en het haar veerkracht, bounce en glans geeft.        In 250ml. en PRO size 1000ml. 

CURL GREATNESS LEAVE-IN: Luxe hydraterende leave-in conditioner krullend haar. Bevat baobab en granaatappel die het haar verzorgt hydrateert, ontwart en en de elasticiteit van krullen herstelt. In 200ml.

CURL GREATNESS TREATMENT: Luxe intensieve treatment voor krullend haar. Bevat baobab en granaatappel die het haar Hydrateren, de vochtbalans herstelt en gaat het verouderingsproces tegen. Krullen krijgen hun bounce en veerkracht terug. In 200ml. en PRO size 1000ml.

CURL GREATNESS SPRAY SERUM: Luxe vocht inbrengende spray serum voor krullend haar. Gaat pluizend haar en het verouderingsproces tegen, ontwart, verzorgt en geeft het haar een glans en zachte krullen. Gebruik: breng aan op handdoekdroog haar en laat natuurlijk drogen of style met föhn/diffuser. In 100ml.

CURL GREATNESS CREAM: Luxe vocht inbrengende crème voor krullend haar voor veerkracht en glans. Biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf en gaat pluis tegen. In 200ml. Genomineerd voor wiewathaar awards - haarstyling 2021

CURL GREATNESS GEL: Luxe vocht inbrengende gel voor krullend haar met een lichte holdfactor. Geeft het haar een verstevigende krul zonder te verzwaren. In 200ml. 

Alle producten in de CURL GREATNESS family zijn CG-proof o.b.v. van de waarden van www.isitcg.com