Lid Sales team België

30-04-2021

FINNLEY'S ACCOUNTMANAGER

OVER FINNLEY'S HAIRCOSMETICS

Finnley's Haircosmetics is een internationaal haarverzorgingsmerk exclusief voor de kapper. Met meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak weten wij precies hoe we professionals moeten ondersteunen en welke producten er nodig zijn om gezond, glanzend en fantastisch haar te creëren. Finnley's biedt naast verzorgings-, styling- en kleurproducten ook professionele ondersteuning. Bij Finnley's vinden we plezier, passie voor het vak maar ook voor het ambacht belangrijk. We willen producten leveren aan onze klanten die ook daadwerkelijk door hen getest of misschien zelfs wel aangevraagd zijn. De mening van de kappers is voor ons enorm belangrijk en productontwikkeling vindt ook samen met hen plaats.

Inmiddels bestaat Finnley's 5 jaar en zijn er duizenden ambassadeurs die Finnley's dagelijks gebruiken. Vanwege enorme groei zijn we op zoek naar een accountmanager voor de regio Noord-Nederland op fulltime basis.

OVER JOUW BAAN

Als Finnley's accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de gebieden Oost- en West Vlaanderen, waarin je bestaande klanten onderhoud je de relatie met hen door hen regelmatig te bezoeken, te inspireren, te voorzien van de laatste informatie over de producten en ondersteun je hen door verkoopadviezen op maat en inspirerende trainingen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk om jouw gebied te laten groeien, prospects te bezoeken en nieuwe salons te enthousiasmeren over Finnley's.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor jouw gebied, je bestaande klanten en de nieuwe klanten die jij maakt. Elke ochtend stap jij met veel enthousiasme (en een kop koffie of thee😉 ) in de auto en ga je op weg. Natuurlijk heb je je goed voorbereid voordat je iedere klant bezoekt: of het nu een relatiebezoek is, prospect of een verkoopadviesgesprek. Finnley's accountmanagers zijn altijd enthousiast, voorbereid en gaan voor kwaliteit. Je kunt goed luisteren, hebt commercieel inzicht en dat helpt jou ook de targets te behalen die samen zijn opgesteld.

DIT BEN JIJ

 • Een afgeronde (commerciële) opleiding op minimaal mbo- niveau.
 • Gevoel en inzicht in verkoop en het op-en uitbouwen van relaties.
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de kappers/cosmetica branche
 • Ben je gepassioneerd over alles wat met haar en beauty te maken heeft
 • Je kunt goed strategisch denken, beschikt over een winnaarsmentaliteit en denkt in oplossingen en mogelijkheden.
 • Je denkt graag mee over de ontwikkelingen in de haarcosmeticabranche en vind het leuk om ideeën door te geven en samen met jouw eigen klanten mee te denken over productontwikkeling.
 • Je bent representatief, positief ingesteld, heb een hebt sterke communicatieve vaardigheden en gaat altijd voor kwaliteit in combinatie met creativiteit.
 • Je vind het fijn om individueel te werken, maar haalt energie uit het samenwerken met een enthousiast en gedreven team van collega's.

DIT KRIJG JIJ VAN FINNLEY'S

 • Auto van de zaak - bij Finnley's rijden we Mercedes
 • Digitiale devices als telefoon en laptop
 • Marktconform salaris met een interessant salarisstelsel
 • Dagvergoeding
 • 8% vakantiegeld

Mocht je interesse hebben in de bovenstaande functie vul dan het onderstaande sollicitatieformulier in of stuur een mail naar: guido@salonpartners.nl