CLASSIC SHAVE


MANAGEMENT SHAVING & CUTTING

De Haarlemse Barbiers staan bekend om hun klassieke barbertechnieken: contouren, clean shaves, beard trimming, pompadours en flattops allemaal gecreëerd op traditionele wijze. De afgelopen tijd hebben de mannen onze nieuwe Beard Range producten getest, conclusie: ze zijn mega enthousiast en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met deze producten. Exclusief voor Finnley's kappers zijn er twee workshops ingepland met deze enthousiaste barbers: Classic Shaves & Fades.

Classic Shaves Look & Practice

Tijdens deze workshop leer je de ultieme beleving te creeeren van het scheren met open mes. De behandeling bestaat uit pre-shave, scheren en de nabehandeling alles bij elkaar ongeveer 40-minuten. De Haarlemse barbiers leren je stap voor stap waar de behandeling uit bestaat, welke technieken je kunt gebruiken voor scheren met een open me, welke tools en producten je het beste kunt gebruiken en hoe je deze beleving jezelf eigen maakt. De Haarlemse Barbiers laten eerst de technieken zien op een model en vervolgens ga je zelf aan de slag op je eigen meegebrachte model.

Prijs: € 149,- excl. lunch en excl. Btw

Materialen nodig: tondeuse met verschillende opzetstukken, open scheermes, kammen, scharen, borstels, föhn en eventuele andere tools waar je graag mee werkt.

Model: ja, minimale lengte van de baard 7 centimeter

Ervaring: voor deze workshop is het noodzakelijk dat je enige jaren ervaring hebt in het kappersvak