CUTTING

De kniptrainingen van Finnley's...

CUT IT OUT

Van een Pixy cut naar een boblijn en een shag. We kunnen in dit seminars de basis aan houden van deze drie kniptechnieken en naar hartenlust variëren en onze creatieve geest uitdagen. Tijdens dit seminar gaan we technisch aan de slag en bekijken we eerst de basisprincipes van de kniptechnieken, daarna gaan we gezamenlijk lunchen en gaan we aan de slag op ons eigen meegebrachte model. TIP: neem een model mee die jou de vrije hand geeft, zodat je ook creatief aan de slag kunt gaan zonder beperkingen. Cut it Out en creëer jouw eigen handtekening met jouw knipcreatie.

Prijs: € 125,- inclusief lunch en excl. Btw

Materialen nodig: borstels, kammen, klemmen, werkgereedschap om te stylen(inclusief diffuser en opzetstuk, mondkapje.

Model: Ja, deze dien je zelf mee te nemen. LET OP: het model komt met al gewassen haar dat niet is gestyld en dus een natuurlijke valling heeft.

Voor wie: voor iedere hairstylist die creatief aan de slag wil gaan met bestaande en nieuwe kniptechnieken en op deze manier jouw eigen signature creëren. 


THE BOB JOB, is een kniptraining voor het creeëren van de bob. Of het nu een korte bob met opgeknipte, geschoren nek,of een langere versie is het wordt behandeld tijdens deze training.  Je leert advies te geven om te kijken qua vorm van het hoofd, gezicht,en de uitstraling van de klant, zodat deze perfect matched met de BOB die men zal gaan traininen op het eigen meegebrachte model.

De training start vanaf 10.00-14.00 incl. lunch

Kosten: €79,95 deze zullen direct bij reservering in rekening worden gebracht. (annuleren binnen 72uur) na facturatie is het niet meer mogelijk.

REFRESH CUTS, in deze kniptraining gaan we je helpen om weer de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. Op een meegebracht model ga je aan de gang en krijg je tips & tricks om het op een andere en misschien wel betere manier te knippen. Je leert advies te geven om te kijken qua vorm van het hoofd, gezicht,en de uitstraling van de klant, zodat deze perfect matched met de gekozen coupe.

De training start vanaf 10.00-14.00 incl. lunch

Kosten: €79,95 deze zullen direct bij reservering in rekening worden gebracht. (annuleren binnen 72uur) na facturatie is het niet meer mogelijk.