fr-FINNLEY'S GRAFISCH VORMGEVER (fulltime)

25/11/2023

FINNLEY'S GRAFISCH VORMGEVER (FULLTIME) Finnley's Haircosmetics is een internationaal haarverzorgingsmerk exclusief voor de kapper. Met meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak weten wij precies hoe we professionals moeten ondersteunen en welke producten er nodig zijn om gezond, glanzend en fantastisch haar te creëren. Finnley's biedt naast verzorgings-, styling- en kleurproducten ook professionele ondersteuning. Bij Finnley's vinden we plezier, passie voor het vak maar ook voor het ambacht belangrijk. We willen producten leveren aan onze klanten die ook daadwerkelijk door hen getest of misschien zelfs wel aangevraagd zijn. De mening van de kappers is voor ons enorm belangrijk en productontwikkeling vindt ook samen met hen plaats.

Inmiddels bestaat Finnley's 7 jaar en zijn er duizenden ambassadeurs die Finnley's dagelijks gebruiken. Wij zijn op zoek naar een grafisch vormgever op fulltime basis op ons hoofdkantoor in Veenendaal.

Over jouw baan en verantwoordelijkheden

Ben jij een gepassioneerde vormgever met al enige jaren ervaring, heb je oog voor detail en een passie voor het creëren van visuele content? Bij Finnley's Haircosmetics zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons bouwt aan onze merken in de beautybranche. Als grafisch vormgever ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van krachtige, esthetische en pakkende online en offline materialen voor onder andere onze social media, educatie, presentatie en nieuwe productontwikkeling. Bij Finnley's is geen dag hetzelfde, we zijn een jonge organisatie die nog elke dag groeit en daarom kun je als vormgever ook jouw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van Finnley's.

Voor jouw beeldvorming eventjes een kleine greep uit het repertoire van onze vormgever, mis jij iets, laat het ons dan meteen weten😉
Brochures, in store communicatiemiddelen, visuele middelen voor onze beursstands, diverse offline en online uitingen voor zowel onze klanten als voor de presentatie van Finnley's, ontwikkelen en bedenken van artwork voor onze luxe producten, Pr-uitingen in de vorm van advertenties, productrenders, website- elementen, social media, fotografie… eigenlijk alles wat met onze uitstraling, idententeit en imago te maken heeft.

Wie ben jij?

Jij bent gepassioneerd over jouw eigen vakgebied en hebt ook interesse in de ontwikkeling van visuele middelen in onze beautybranche. Je wilt graag in een leuk team werken op ons hoofdkantoor in Veenendaal waarbij ieder ook zijn of haar eigen verantwoordelijkheid draagt. Je kunt daarom goed zelfstandig werken, verantwoordelijkheden dragen en vind het ook leuk om in teamverband verschillende projecten op te pakken. Je zoekt een veelzijdige functie die iedere dag weer anders is, waarin je jouw visie en kennis van de huidige trends en technieken kunt omzetten in nieuwe content en waarbij je kunt sparren met jouw collega's.

Wat heb je nodig voor deze functie?

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding (in de richting van grafisch design, vormgeving, multimedia)
 • Het Adobe pakket heeft weinig tot geen verassingen voor je: Photoshop, Indesign, Illustrator. (Premier, After effects & Dimensions zijn een grote pré)
 • Je bent een echte vakidioot die op de hoogte is van alle trends, technieken en ontwikkelingen in jouw vakgebied.
 • Je hebt ervaring in de functie als vormgever
 • Je kunt werken in teamverband maar ook zelfstandig
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je hebt goede communicatie skills, omdat je het aanspreekpunt binnen onze organisatie bent voor het maken van barcodes, opvragen van technische informatie over productverpakkingen, drukwerk en contacten met het buitenland over het verder uitvoeren van verschillende designs voor onze producten.
 • En natuurlijk een goede dosis humor, gezelligheid en enthousiasme, want dat hebben we allemaal binnen Finnley's

DIT KRIJG JIJ VAN FINNLEY'S

 • Werken in een ontzettend gezellig, modern en snelgroeiend bedrijf;
 • Hele leuke collega's en een inspirerende en creatieve werkomgeving;
 • Ruimte om de functie zelf verder in te vullen;
 • Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden en groeimogelijkheden;
 • Een fulltime baan voor 40 uur per week;
 • Een mooi salaris, passend bij je leeftijd en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Apple devices op jouw bureau om jouw vaardigheden optimaal tot recht te laten komen.

Herken jij je in bovenstaande en kun jij niet wachten om deel uit te maken van ons team als vormgever? Stuur dan je CV, portfolio en een motivatiebrief naar sandra@salonpartners.nl

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Heb je meer vragen over de functie dan kun je onze educatie- en communicatiemanager bereiken via: sandra@salonpartners.nl of via 085-3034330