fr-Nederlandse Haarmodelijn 2024

19/02/2024

FINNLEY'S HAIRCOSMETICS & MR. FINNLEY'S SPONSOR VAN DE HAARMODELIJN VOORJAAR ZOMER 2024. De Nederlandse Haarmodelijn is het vaktechnisch platform van de professionele kapper en verzorgt een spectaculaire show tijdens het vernieuwde kappersevenement The Hair X-perience. Finnley's Haircosmetics is vereerd onderdeel te mogen uitmaken van een instituut als de Nederlandse Haarlijn, waar jaarlijks 100'en hairstylisten geïnspireerd worden op het gebied van kleur,- knip, - en stylingtrends voor het komende seizoen tijdens de show van de haarlijn.

Wij zijn trots dat onze Mr. Finnley's Creative Director Cay Kleeven Creative Ambassador Yvonne Kok en Finnley's Head technician Remco van Aaken onderdeel uitmaken van het creatief vaktechnisch team van de Nederlandse Haarlijn voorjaar zomer 2023.

De Haarmodelijn zal op de mainstage tijdens The Hair X-perience elke dag om 13.00 uur de Nederlandse Haarmodelijn voorjaar – zomer 2024 presenteren. Het belooft een adembenemende show te worden bomvol vakmanschap. Tijdens de halfuur durende show maak je kennis met de nieuwe trend kapsels en de verschillende stylingvariaties. Later in de middag is er een mogelijkheid om een 45 minuten durende masterclass te volgen waarin de gepresenteerde kapsels uit de show vaktechnisch worden toegelicht en uitgewerkt.

Regionale look & learns Naast deze inspirerende show en masterclass, biedt de Haarmodelijn dit voorjaar ook diverse Look & Learn sessies aan in de regio. Deze intieme sessies, gegeven door topkappers van de Haarmodelijn, stellen de deelnemers in staat om diepgaand kennis te maken met de verschillende kapsels en de technieken die daarbij komen kijken. Deelnemers krijgen volop de kans om vragen te stellen en hun kennis te verdiepen. Bovendien ontvangt iedere deelnemer aan deze regio sessies de miniposters van de Haarmodelijn als extra bonus. Details over de data en locaties van de regionale Look & Learns zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Voor meer informatie over de Nederlandse Haarmodelijn en om tickets te bestellen voor The Hair X-perience 2024, bezoek de website: www.haarmodelijn.nl De ticket verkoop voor The Hair X-perience gaat 5 februari live.


De Haarmodelijn voorjaar – zomer 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door: Koninklijke ANKO | FNV MOOI | CNV Vakmensen | Pivot Point Nederland