fr-NIEUW: SHAVING RANGE

06/05/2021

Nieuw binnen het MANAGEMENT gamma zijn de producten om het scheren compleet te maken. De nieuwe producten zijn: 

Shave Cream heeft sterke hydraterende eigenschappen door lanoline, de huid van het gezicht ziet er onmiddellijk zachter en gevoed uit. Het gehalte aan menthol vermindert de belasting van het scheermes en geeft een aangenaam gevoel van welzijn en voorkomt irritatie bij veelvuldig scheren. Gebruiksaanwijzing: masseer een kleine hoeveelheid product op het te scheren deel. Wacht een paar seconden totdat het product werkt en scheer dan zoals gewoonlijk. Professioneel gebruik

Aftershave balm voor een gevoelige huid. De formule die rijk is aan verzachtende en decongestivum-ingrediënten helpt de huid van het gezicht om irritaties veroorzaakt door het scheren te voorkomen en beschermt de huid de hele dag door. Hoe te gebruiken: het is raadzaam om de balsem na elk scheren op een droog gezicht gelijkmatig aan te brengen.

Aftershave-lotion die de huid zacht en elastisch maakt. Het voorkomt irritatie na het scheren. Het laat een langdurig fris gevoel achter. Hoe te gebruiken: na het scheren de lotion op het gezicht aanbrengen met een diepe massage met beide handen om een ​​zachte en fluweelzachte huid te verkrijgen.

Aftershave cologne om maximale zachtheid en elasticiteit van de huid te garanderen. Het voorkomt huidirritaties als gevolg van scheren en laat de hele dag een fris gevoel en een delicate geur achter. Stimuleert, kalmeert en reinigt de huid. Bij dagelijks gebruik beschermt het de huid tegen weersinvloeden en helpt het na het scheren, waardoor de huid fris en gerevitaliseerd blijft. Ideaal ook voor handen en lichaam als een essentieel product van welzijn, verfrissing en verzachting. Hoe te gebruiken: na de lotion het product op het gezicht aanbrengen met een diepe massage met beide handen om een ​​zachte en fluweelzachte huid te krijgen.

Om classic shaves aan te kunnen bieden in de salon hebben we een nieuwe training welke je kunt vinden in de Finnley's app.