ABSOLUTE SILVER


De Absolute Silver is speciaal ontwikkeld om warme/gele ondertonen in het haar te neutraliseren. De producten geven het haar een koel blond, parelwitte of grijze kleur. Zowel de Hair Bath en Treatment bevatten ingrediënten afkomstig van de zonnehoed. Niet alleen bijen en vlinders zijn dol op deze kleurrijke bloem, maar Finnley's ook vanwege de natuurlijke violetpigmenten die deze bloem bevat Absolute Silver Hair Bath is een luxe shampoo die het haar verzorgt, hydrateert en de warme/gele ondertonen in het haar neutraliseert. Geeft grijs, wit, blond haar weer een mooie glans zonder gele tonen. Breng een kleine hoeveelheid aan op je handpalmen, verdeel dit over het haar, laat 2 minuten inwerken en spoel zorgvuldig uit. Verkrijgbaar in 250ml voor thuisgebruik en 1000ml voor professioneel gebruik.

Absolute Silver Treatment is een luxe verzorgende treatment die het haar hydrateert, verzorgt en de warme/gele ondertonen in het haar neutraliseert. Geeft grijs, wit, blond haar weer een mooie glans en levendigheid zonder gele tonen. Breng een kleine hoeveelheid aan op vochtig haar, laat 3 minuten inwerken en spoel zorgvuldig uit. Verkrijgbaar in 200ml voor thuisgebruik en 1000ml voor professioneel gebruik.


Zonnehoed ofwel Echinacea purpurea is een dankbare, vaste plant met opvallende, samengestelde bloemen, die bestaan uit afhangende, roze blaadjes aan een bruinrood bloemhart. Deze bloemen trekken bijen en vlinders aan en zijn tevens geschikt als snijbloem. Zonnehoed is ook bekend in de homeopatische wereld; uit de wortels wordt een immuunsysteemversterkend middel gewonnen (Echinaforce). Voor ons is de zonnehoed de bron voor de pigmenten in de Absolute Silver family.