TRAININGEN

The best hairdressers never stop learning...

Het liefst printen we deze nieuwste editie van onze educatieprogramma voorjaar 2023 uit, want zo mooi vinden we 'm. Maar we weten ook dat duurzaamheid belangrijk is, dat keuzes moeten maken in wat we wel en niet doen. Zo hadden we in coronatijd geen keuze en hebben we heel veel online gedaan, een perfecte uitkomst om met jullie in contact te blijven en tips en tricks met jullie te delen. Toch vind ik dat ons mooie kappersvak en educatie een fysieke aanpak behoeft. Wil dat zeggen dat we helemaal niets meer online moeten doen? Nee, natuurlijk niet, maar doordat we samen zijn, leren we nog meer van elkaar. We zien elkaar - dat is toch echt heel anders dan via een scherm- we maken meer verbinding met elkaar, de drempel is er niet dus we kunnen elkaar om adviezen vragen, niet alleen over een kleur, maar ook juist over ondernemen, dingen waar we tegen aan lopen en welke keuzes anderen zouden maken in een bepaalde situatie. We kunnen van elkaar leren en we kunnen elkaar helpen om nog beter te worden, dus voor ons is de keus heel duidelijk en blijven we educatie zowel online als offline aanbieden.

Educatie is voor mij, als communicatie- en educatiemanager, en voor Finnley's meer dan alleen van elkaar leren en dat onze educators jullie dingen leren. Educatie is community: elkaar helpen om zelfverzekerder te worden door kennis te delen over kleuren, knippen, producten en ga zo maar door. Adviezen geven over hoe sommige dingen misschien makkelijker worden, elkaar inspireren met kleuren, producten of juist met kniptechnieken. Maar vooral ook jullie te laten ontwikkelen en te zorgen dat jullie datgene leren waar jullie behoefte aan hebben en niet zo zeer aanbieden waarvan wij willen dat jullie dat leren. Een community waarin we allemaal met veel plezier bezig zijn met het vak en onszelf nog meer onderscheiden als Finnley's Ambassadeur.

En om dat elke keer verder te ontwikkelen vullen jullie aan het eind van een seminar allemaal een enquête in, vragen we regelmatig waar behoefte aan is en wat we kunnen veranderen. En proberen we elk seizoen weer een wisseling in aanbod te doen. En ook al is dat soms een uitdaging met 5 verschillende locaties, en hopen we nog op een locatie in het westen van ons land, het nieuwe programma is er weer!

En als leuke toevoeging aan dit seminar stellen we ons educatieteam aan jullie voor want ook zonder hen is er geen educatieprogramma, want naast jullie input is ook dat van hen enorm belangrijk. Ik ben echt enorm trots op hen, maar ook elke keer weer op alle ambassadeurs die zichzelf blijven ontwikkelen en zie uit naar onze ontmoeting op een van de seminars of Family Meetings het komende half jaar.

Lieve groet,

Sandra  


Vraag hieronder de Finnley's EDUCATIEBROCHURE voorjaar 2023 aan.