NIEUWS


 

Het gamma van de Creative Color Mask is compleet gemaakt met de nieuwe kleuren: Cacao & Brown. De nieuwe kleuren zijn vanaf heden leverbaar!

Soms is de inwerktijd onhandig van een kleuring. Er stapt een klant binnen 45minuten voor sluitingstijd, Je klant heeft een ongeluk gehad en kan niet lang stil blijven zitten, een kleuring is niet uitgepakt zoals je wilde en moet worden gecorrigeerd. Voorbeelden zijn er genoeg te bedenken waarin het handig zou zijn als de inwerktijd van je kleuring...

We waren al even opzoek naar een versteviging voor ons sales/adviesteam en die hebben we nu gevonden! René Huisman zal vanaf 1 oktober ons team versterken en noord oost Nederland voor zijn rekening nemen. René heeft al jarenlange ervaring in de kappersbranche en staat de laatste jaren vooral bekend om zijn online marketing kennis.

Na de lancering van de Fixings Spray Shaper 500ml. is het nu de beurt aan de FOrming Spray Shaper 500ml. zodat de Salon Professionals hem nog voordeliger kunnen gebruiken.

Met de Film Bleach kun je blonderen zonder folies, zonder dat dit vlekt of stempelt, dit dankzij het film effect wat in de blondeerpoeder zit. Film Bleach kan tot 7 tinten verhelderen zonder dat het vlekt. Hoe te gebruiken: Mengverhouding 1:2 in combinatie met 3%-6%-9%-12% waterstof al naar gelang het gewenste effect. Kan gebruikt worden voor alle...