NIEUWS


 

De liters hebben een nieuwe verpakking gekregen. De verpakking is op aanvraag van onze dagelijkse ambassadeurs van wit naar zwart gegaan. De pompen zullen ook snel aangepast worden naar zwart.

Nieuw binnen de HARD range is de Stylingpaste met een holdfactor 5, welke de naam heeft gekregen: HARD SHAPER

Kerst is in aantocht en daarom worden deze week de Finnley's XMAS Shampooballs uitgeleverd. Het beloofd een leuke en kleurrijke kerst te worden...

De HARD GEL is een haargel met een extreme hold, welke verpakt is in een 150ml. tube

Nieuw binnen de Style Icons collectie is de HARD range, We hadden al de Matt Master en nu is de Hard Spray Shaper er. Deze nieuwe spray heeft een extreme holdfactor en geeft geen residu.

Op 23-24 November vind net over de grens bij Zevenaar in het Duitse Kalkar de The Hair-Factory kappersbeurs plaats. Finnley's zal hier met zijn gehele gamma aanwezig zijn. Zien we jullie er ook?

Maandag 7 oktober is het zo ver, dan zal de 10e editie van de FNV MOOIDag plaatsvinden. De FNV MOOIDag is hét evenement voor professionals in de uiterlijke verzorging. Nodig je collega's uit en beleef samen een leerzame en inspirerende dag. Maak kennis met de nieuwste vak technieken, de laatste trends en mooiste producten uit jouw...

Kerst staat straks weer voor de deur en Finnley's heeft voor de klant van de kapper de Finnley's XMAS Sample Shampooballs gemaakt zodat de Kapper zijn waardering kan uiten aan zijn klanten. Tegelijkertijd kunnen de klanten de heerlijke producten testen doordat deze speciale kerstballen gevuld zijn met Finnley's Shampoo..

Pearl Designer is terug van weggeweest, de gel/wax welke een medium hold heeft en glans geeft aan het haar is verkrijgbaar in een cube van 75ml.