NIEUWS


 

Maandag 7 oktober is het zo ver, dan zal de 10e editie van de FNV MOOIDag plaatsvinden. De FNV MOOIDag is hét evenement voor professionals in de uiterlijke verzorging. Nodig je collega's uit en beleef samen een leerzame en inspirerende dag. Maak kennis met de nieuwste vak technieken, de laatste trends en mooiste producten uit jouw...

Op 23-24 November vind net over de grens bij Zevenaar in het Duitse Kalkar de The Hair-Factory kappersbeurs plaats. Finnley's zal hier met zijn gehele gamma aanwezig zijn. Zien we jullie er ook?

Kerst staat straks weer voor de deur en Finnley's heeft voor de klant van de kapper de Finnley's XMAS Sample Shampooballs gemaakt zodat de Kapper zijn waardering kan uiten aan zijn klanten. Tegelijkertijd kunnen de klanten de heerlijke producten testen doordat deze speciale kerstballen gevuld zijn met Finnley's Shampoo..

De Hard Range heeft inmiddels 2 producten, de Matt Master en nu de Hard Spray Shaper. Deze Hairspray heeft een extreme holdfactor en wordt geleverd in een 300ml. versie.

Pearl Designer is terug van weggeweest, de gel/wax welke een medium hold heeft en glans geeft aan het haar is verkrijgbaar in een cube van 75ml.

Finnley's Perfect 10 blondeerpoeder combineert snelheid, bescherming van het haar en de zeer sterke verheldering voor uitstekende resultaten.

Finnley's Cream Bleach is een blondeerpasta van de laatste generatie. Snel, krachtig en milieuvriendelijk. Het beschermt het haar, licht tot 9 tinten op en is 100% stuifvrij.

Aankomende periode ontvangt men bij de kapper, bij aankoop van een set Color Keeper Shampoo en Color Keeper Leave-in een Finnley's Coolingbag. Deze praktische rugzak houdt je blikjes gekoeld en de gekochte producten je haarkleur in tact.. enjoy the summer! (zolang de voorraad strekt)

Op 26 & 27 mei 2019 vindt de derde editie van The Hair X-perience plaats in Evenementenhal Gorinchem. Op het grootste kappersevent van Nederland staan de woorden inspiratie, educatie en innovatie centraal. Finnley's zal te vinden zijn met het gehele gamma. Daarnaast zal het creatief en technisch team van Finnley's op 2 podia diverse presentaties...