NIEUWS


 

Tijdens deze training wordt er aandacht geschonken aan de productkennis, wasmassages en advies verkoop technieken. DIt alles om het optimale rendement uit Finnley's & MANAGEMENT te halen.
De dag zal starten om 10 uur en de verwachting is om rond 14uur klaar te zijn..
Kosten voor deze training bedragen 20 euro (lunch inbegrepen)

Nieuw binnen de FInnley's familie is de speciale range voor mannen genaamd: MANAGEMENT. Verderop op deze site vind je alle producten binnen deze range. De lijn bestaat inmiddels uit 7 verschillende producten. MANAGEMENT, clearly for men...

De DAY 2 DAY SHAMPOO is inmiddels verkrijgbaar in 250ml. en zo ook in 1000ml. zodat deze ook goed geadviseerd kan worden achter de wasbak.

Namens het hele team van Finnley's wensen we al onze ambassadeurs, hun familie en klanten een heel goed 2018 toe!

De Argan Blend Oil is gearriveerd... een lichtgewicht, snel opnemende olie mix van Argan Oil. Speciaal ontwikkeld om dof en beschadigd haar te herstellen en verzorgen. De olie zorgt voor een prachtige glans en beweging in het haar. Tevens een geschikte olie als bescherming tegen de hitte van stylingtools. Verkrijgbaar in 100ml.

Nieuw is de Formidable permanent lijn van Finnley's. Deze lijn bestaat uit de volgende referenties: Hard haar -0, Natuur haar -1 en de Gevoelig/gekleurd haar -2. De bij behorende Fixatie is puur en hoeft niet te worden gemengd met water.