NIEUWS


 

2018 was voor ons een fantastisch jaar en we willen alle Finnley's bedanken voor al hun enthousiasme en feedback die Finnley's hebben gemaakt tot wat het nu is. We kijken dan ook heel enthousiast uit naar 2019 wat voor Finnley's heel erg kleurrijk jaar zal gaan worden!

SPEED TREATMENT is een kleurbeschermende uitspoelbare intensieve kuur. Bescherming tegen kleurvervaging. Geeft het haar een mooie glans en is gemakkelijk door te kammen zonder het te verzwaren. Alleen verkrijgbaar in 1000ml.

Blowdry Mist: Speciaal voor föhn-, scrunch- en watergolftechnieken. Zorgt voor een goede versteviging. Geeft het haar volume en glans. Holdfactor 4. Verkrijgbaar in 150ml.

De eerste Finnley's Family Meeting zal plaats vinden in 3 regio's deze zullen zijn:

100ml. Meesterlijke Matte Styling pasta met een holdfactor 5 verpakt in een vierkant kartonnen doosje... de MATT MASTER.

BI-MAGIC, is een op Keratine gebaseerde salon behandeling welke het haar tijdelijk pluisvrij maakt, de haarkwaliteit aanzienlijk verbetert, hydrateert en het haar een enorme glans geeft.

Het gamma van de Creative Color Mask is compleet gemaakt met de nieuwe kleuren: Cacao & Brown. De nieuwe kleuren zijn vanaf heden leverbaar!

Soms is de inwerktijd onhandig van een kleuring. Er stapt een klant binnen 45minuten voor sluitingstijd, Je klant heeft een ongeluk gehad en kan niet lang stil blijven zitten, een kleuring is niet uitgepakt zoals je wilde en moet worden gecorrigeerd. Voorbeelden zijn er genoeg te bedenken waarin het handig zou zijn als de inwerktijd van je kleuring...

We waren al even opzoek naar een versteviging voor ons sales/adviesteam en die hebben we nu gevonden! René Huisman zal vanaf 1 oktober ons team versterken en noord oost Nederland voor zijn rekening nemen. René heeft al jarenlange ervaring in de kappersbranche en staat de laatste jaren vooral bekend om zijn online marketing kennis.