NIEUWS


 

Pearl Designer is terug van weggeweest, de gel/wax welke een medium hold heeft en glans geeft aan het haar is verkrijgbaar in een cube van 75ml.

Finnley's Perfect 10 blondeerpoeder combineert snelheid, bescherming van het haar en de zeer sterke verheldering voor uitstekende resultaten.

Finnley's Cream Bleach is een blondeerpasta van de laatste generatie. Snel, krachtig en milieuvriendelijk. Het beschermt het haar, licht tot 9 tinten op en is 100% stuifvrij.

Aankomende periode ontvangt men bij de kapper, bij aankoop van een set Color Keeper Shampoo en Color Keeper Leave-in een Finnley's Coolingbag. Deze praktische rugzak houdt je blikjes gekoeld en de gekochte producten je haarkleur in tact.. enjoy the summer! (zolang de voorraad strekt)

Op 26 & 27 mei 2019 vindt de derde editie van The Hair X-perience plaats in Evenementenhal Gorinchem. Op het grootste kappersevent van Nederland staan de woorden inspiratie, educatie en innovatie centraal. Finnley's zal te vinden zijn met het gehele gamma. Daarnaast zal het creatief en technisch team van Finnley's op 2 podia diverse presentaties...

We hebben de Volume Tuff Stuff een nieuwe verpakking gegeven waardoor hij veel praktischer is in het gebruik. Daarmee krijgt hij ook een nieuwe naam: Volume Puff Stuff. De prijs veranderd in dit geval ook voor de consument en gaat € 17,95 worden ipv € 13,95 maar er zit dan ook 2x zoveel inhoud in...

NIEUW: SIMPLEX

23-04-2019

Dankzij Hyaluronzuur, Arginine, plantaardige eiwitten en 18 aminozuren:

Lift & Color is een speciale serie binnen de Finnley's Hair Cream Color serie. Deze serie kan verhelderen en inkleuren in één behandeling. Zowel op natuur haar als op gekleurd haar.