NIEUWS


 

De feestdagen komen er al weer snel aan en deze items mogen eigenlijk niet ontbreken onder de kerstboom. De Diffuser en de Geurkaars beide met een geur van Tonka Musk. De lijn zal snel worden uitgebreid met 3 roomsprays. De producten zijn inmiddels te bestellen via de Finnley's app.

Met Finnley's zullen we met het volledige gamma aanwezig zijn op The Hairproject in Kortrijk. Zien we je daar? Kortingskaarten zijn bij de Accountmanagers verkrijgbaar.

๐—”๐—™๐—ง๐—˜๐—ฅ ๐—ฆ๐—›๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐—•๐—”๐—Ÿ๐—  ๐—ฆ๐—˜๐—ก๐—ฆ๐—œ๐—ง๐—œ๐—ฉ๐—˜ ๐—ช๐—œ๐—ก๐—ก๐—”๐—”๐—ฅ ๐—ช๐—ถ๐—ฒ๐—ช๐—ฎ๐˜๐—›๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—”๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐˜€ - ๐—›๐—˜๐—  De MANAGEMENT After Shave Balm Sensitive did it! We ontvingen vandaag het geweldige nieuws dat ๐—”๐—ณ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ต๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—•๐—ฎ๐—น๐—บ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ถ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ช๐—ถ๐—ฒ๐—ช๐—ฎ๐˜๐—›๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—”๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—บ -...

De Finnley's Private Collection is een exclusieve en stijlvolle haar- en lichaamsverzorgingslijn ontwikkeld voor iedereen die meer beleving, resultaat en ontspanning wil toevoegen aan het beautyritueel.

Met Finnley's nieuwste trendcollectie PHENOMENA reizen we over de wereld langs fenomenale natuurverschijnselen en laten alle structuren, kleuren , lijnen en krachten van de natuur op ons inwerken. PHENOMENA is de creatie van onze reis waarbij gebruik is gemaakt van verschillende kleuren, lijnen en structuren die we over de wereld kunnen ontdekken.

Het lijkt ver weg en eigenlijk is het dat ook wel...kerst 2022. Echter is de productie en de verkoop van de inmiddels bekende Finnley's Shampooballs in volle gang. Mocht je ze willen bestellen voor je salon neem dan contact op met je vertegenwoordiger of stuur ons een mailtje.

Nieuw binnen de Organic Twist Collection zijn de Color Refresh Shampoo's. Deze zeer sterk gepigmenteerde en verzorgende kleurshampoo's zijn geschikt om natuurlijk haar of gekleurd haar op te frissen, intensiveren of te corrigeren. Te verkrijgen in Blond, Red, Brown, Copper, Violet.

Na het succes van vorig jaar zijn de SUNBLOCKS weer terug. De SUNBLOCK shampoo, mask en de Argan oil zijn vanaf nu weer leverbaar en bij de set SUNBLOCKS ontvang je nu een GRATIS coolbag!

Cosmoprof is de grootste cosmeticabeurs ter wereld wordt elk jaar gehouden in Bologna en nadat de afgelopen 2 edities niet door konden gaan vanwege COVID gaat hij in 2022 wel door. Finnley's zal voor het eerst deelnemen aan deze beurs en is te vinden in Hal 35 stand E6