NIEUWS


 

Op 26 & 27 mei 2019 vindt de derde editie van The Hair X-perience plaats in Evenementenhal Gorinchem. Op het grootste kappersevent van Nederland staan de woorden inspiratie, educatie en innovatie centraal. Finnley's zal te vinden zijn met het gehele gamma. Daarnaast zal het creatief en technisch team van Finnley's op 2 podia diverse presentaties...

We hebben de Volume Tuff Stuff een nieuwe verpakking gegeven waardoor hij veel praktischer is in het gebruik. Daarmee krijgt hij ook een nieuwe naam: Volume Puff Stuff. De prijs veranderd in dit geval ook voor de consument en gaat € 17,95 worden ipv € 13,95 maar er zit dan ook 2x zoveel inhoud in...

NIEUW: SIMPLEX

23-04-2019

Dankzij Hyaluronzuur, Arginine, plantaardige eiwitten en 18 aminozuren:

Lift & Color is een speciale serie binnen de Finnley's Hair Cream Color serie. Deze serie kan verhelderen en inkleuren in één behandeling. Zowel op natuur haar als op gekleurd haar.

Vanaf 8 maart tot 10 maart staan we op de Cosmobeauty in Boekarest om Roemenië kennis te laten maken met het complete gamma van Finnley's en zullen we er aanwezig zijn om onze distributeur Haircolors SRL te helpen zijn/haar klanten op de hoogte te brengen van ons gamma.

Hij is er! De Curl Control Mask... de aansluitende verzorging op de Curl Control Mask. We hebben hem in 200ml. voor de de verzorging thuis of in de 500ml. Salon versie.

Het is er!!! Finnley's Hair Cream Color, de allernieuwste generatie kleuringen welke voor elke professional creatieve uitkomsten bied!

Op 24 & 25 februari vind in de XPO in Kortrijk The Hairproject plaats. Finnley's zal daar aanwezig zijn met onze volledige range inclusief de nieuwe Hair Cream Color! Je kan ons vinden op stand: 144 We zijn in het bezit van kortingskaarten. Mocht je deze willen ontvangen stuur even een mailtje.

De HAIR CREAM COLOR is een permanente haarkleuring welke ook gebruikt kan worden als een semi-permanente haarkleuring kan worden gebruikt. (dmv 1,5% developer)

2018 was voor ons een fantastisch jaar en we willen alle Finnley's bedanken voor al hun enthousiasme en feedback die Finnley's hebben gemaakt tot wat het nu is. We kijken dan ook heel enthousiast uit naar 2019 wat voor Finnley's heel erg kleurrijk jaar zal gaan worden!