NIEUWS


 

Onze Liquids zijn echt Awesome, bevatten een vegan formule, zijn ammoniavrij en geven een briljante intensieve kleur aan het haar. Het zijn demi-permanente kleuren met een lange houdbaarheid, immense glans en intense kleuren in combinatie met onze Awesome Liquids Developer. De kleuren worden gemengd met een laag percentage waterstofperoxide en...

SUNBLOCKS Leave-in spray bevat een geconcentreerde formule met geavanceerde herstructurerende en hydraterende eigenschappen. Ideaal voor droog of beschadigd haar. Verrijkt met arganolie die het haar hydrateert en uv-filter dat het haar beschermt tegen uv-stralen. 150ml.

Het educatieprogramma is vol nieuwe trainingen en nieuwe gezichten. Het educatie programma voor dit najaar bestaat uit 68 trainingen en wordt gegeven op 7 lokaties. Het programma is aan te vragen via de onderstaande link en uiteraard direct te boeken via de Finnley's app.

Met trots vertellen we dat Cay Kleeven er voor gekozen heeft om zich te verbinden aan FInnley's en zich volledig in te zetten voor de Educatie en ontwikkeling van de producten van Mr. Finnleys. De lijn die na de zomer gelanceerd zal worden.

11 & 12 juni is het weer zover...Ben jij op zoek naar inspiratie, nieuwe producten en de laatste trends en innovaties uit de kappersbranche? Dan is The Hair X-Perience echt wat voor jou! Of je nu een ondernemer bent of net gestart als kapper in een salon: het evenement heeft voor elk niveau interessante programma-onderdelen. Finnley's zal aanwezig...

Finnley's Bleach Booster 100ml. is gemaakt om toegevoegd te worden aan Finnley's Perfect 10, Filmbleach of Cream Bleach. (max 5% bij kleurhoogte 1-4) om ongewenste warmte tegen te gaan.

NIEUW: WENKIES

30-05-2023

Finnley's WENKIES is een lijn van wenkbrauw kleuring bestaand uit 5 kleuren welke aangemaakt kunnen worden met de Finnley's Hair Cream Developer 10 vol.

De Finnley's Detangle Brush is zeer geliefd bij zowel kappers als consumenten. We kregen zeer veel vragen of het niet mogelijk was om een handtas versie te maken. Deze is vanaf nu verkrijgbaar...

𝗙𝗟𝗔𝗦𝗛𝗕𝗔𝗖𝗞 by FINNLEY'S is geïnspireerd door de GIRL NEXT DOOR die veel in fashion magazines bladert en zo haar eigen stijl ontwikkeld- met als inspiratiebronnen style icons als Olivia Newton John, Sarah Jessica Parker, Charlie's Angels en Kate Moss. FLASHBACK kenmerkt zich door casual hairstyles geen extreme kleuren maar wel veel...

De Essentiele botanische olie: Essential OIls kunnen gebruikt worden in een Aroma Diffuser of kunnen toegevoegd worden aan een Tinctoria plantenkleuring voor extra verzorging of beleving. De Oils zijn leverbaar in de versies: Balance, Brightness en Energy.