NIEUWS


 

Finnley's Creative Color Mask is een masker welke gepigemnteerd is en hierdoor ideaal is voor de professional om te kunnen inkleuren, voorpigmenteren, corrigeren of om te adviseren voor de consument om hun kleur thuis te kunnen bij houden en op te frissen. De Creative Color Mask is leverbaar in een 200ml. verpakking verkrijgbaar.

Met de Film Bleach kun je blonderen zonder folies, zonder dat dit vlekt of stempelt, dit dankzij het film effect wat in de blondeerpoeder zit. Film Bleach kan tot 6 tinten verhelderen zonder dat het vlekt. Hoe te gebruiken: Mengverhouding 1:2 in combinatie met 3%-6%-9%-12% waterstof al naar gelang het gewenste effect. Kan gebruikt worden voor alle...

Finnley's One 4 All is een leave-in crème met een exclusieve formule met: Camellia-olie, Manuka-melk, keratine en vitaminen die het haar ongelooflijke resultaten geven bij de eerste toepassing.

Het is de meest gebruikte hairspray binnen de Finnley's range en vandaar ook de lancering van de 500ml. versie, zodat de Salon Professionals hem nog voordeliger kunnen gebruiken.

In 2 minuten tijd 3 tinten verhelderen door het gebruik van de stijltang en na gebruik hoeft het niet te worden uitgespoeld, verder op deze site vind je de verdere uitleg.

Tijdens deze training wordt er aandacht geschonken aan de productkennis, wasmassages en advies verkoop technieken. DIt alles om het optimale rendement uit Finnley's & MANAGEMENT te halen.
De dag zal starten om 10 uur en de verwachting is om rond 14uur klaar te zijn..
Kosten voor deze training bedragen 20 euro (lunch inbegrepen)