FILLTASTIC

Een filltastische hairfiller...

Filltastic is een hairfiller die filltastische volume, body en immense glans geeft. Een 4-stappen- systeem waarbij de kracht van het haar wordt hersteld, de elasticiteit wordt verbeterd, het haar meer hydratatie en volume krijgt door de hyaluronzuur, met als resultaat volumineus haar met een zacht gevoel en extreme body, stevigheid en glans. Bevat actieve ingrediënten als Soja, Kokos, Katoenolie, Mango en Hyaluronzuur, witte thee, amandelolie, baobab, Tsubaki Oil avocado, olijfolie en gierstzaadextract.  

Filltastic werkt herstellend, voedend, hydraterend, ontwarrend, en werkt anti-aging. Het voorkomt gespleten haarpunten en afbreken van het haar. Filltastic geeft het haar een mooie gepolijste glans en is na de behandeling beschermt tegen invloeden van buitenaf.  

Stap 1 Simplex Spray: geeft het haar kracht, hydratatie en elasticiteit. Genereert een nieuw netwerk in de haarstructuur door een mix van Cotton Oil, Soy Bean Oil, Avocado, Almond Oil, Mango en Cacao.

Stap 3 Hyaluronic Filler: herstelt het haar onmiddellijk en bevat een verdikkende werking met anti-aging effect waardoor het haar een jeugdigere uitstraling krijgt. Elimineert gespleten haarpunten en voorkomt afbreken van het haar. Bevat een mix van hyaluronzuur en gierstextract die de haarstructuur versterkt en verdikt voor immense volume en body.   

Stap 2 Magic Mask: hydrateert ontwart en beschermt het haar. Bevat een anti-vervuilingswerking. 


Stap 4 Magic Spray: Ontwart, polijst en beschermt het haar zonder te verzwaren omdat de formule vrij is van siliconen. Bevat Tsubaki Oil die afbreken van het haar voorkomt en het haar beschermt tegen invloeden van buitenaf. 

Interesse in de Finnley's FILLTASTIC? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.                Wij leveren alleen aan professionals