RETOUREN

Indien je je bestelling geheel of gedeeltelijk wilt retourneren, vul dan het onderstaande formulier in zijn geheel in en verstuur deze. Je krijgt dan zsm een retournummer en een formulier waarop vermeld staat waar je de produkten naar toe kunt sturen.

LET OP: zonder formulier en retournummer kunnen we je retouren niet verwerken en kunnen er verwerkingskosten van minimaal € 45,- in rekening worden gebracht. Verpak de producten welke retour gestuurd gaan worden zeer goed. Producten welke beschadigd binnenkomen kunnen niet worden gecrediteerd. Beschadigde producten worden door ons gedoneerd aan de voedselbank. Indien men deze retour wil hebben dan kan dit en worden hiervoor wel verzendkosten in rekening gebracht. De gemaakte verzendkosten voor de retouren zijn altijd voor de verzender en zullen niet vergoed worden.

TIP: Plaats de producten altijd rechtop in de doos zodat ze niet kunnen beschadigen en doe er voldoende bescherm/opvulmiddelen in. Vergeet niet de afzender op de doos te plaatsen en het formulier in de doos te doen.


Retour adres:

Rietveldenweg 30, 5222 AR                        's-Hertogenbosch

E-mailadres:

info@salonpartners.nl


VERGEET NIET JE NAAM TE VERMELDEN ALS AFZENDER OP OF IN DE DOOS.