RETOUREN

Indien je je bestelling geheel of gedeeltelijk wilt retourneren, vul dan het onderstaande formulier in zijn geheel in en verstuur deze. Je krijgt dan zsm een retournummer en een formulier waarop vermeld staat waar je de produkten naar toe kunt sturen.

LET OP: zonder retournummer kunnen we je retouren niet verwerken en kunnen er verwerkingskosten van minimaal € 45,- in rekening worden gebracht. Verpak de producten welke retour gestuurd gaan worden zeer goed. Producten welke beschadigd binnenkomen kunnen niet worden gecrediteerd. Beschadigde producten worden door ons gedoneerd aan de voedselbank. Indien men deze retour wil hebben dan kan dit en worden hiervoor wel verzendkosten in rekening gebracht. De gemaakte verzendkosten voor de retouren zijn altijd voor de verzender en zullen niet vergoed worden.

TIP: Plaats de producten altijd rechtop in de doos zodat ze niet kunnen beschadigen en doe er voldoende bescherm/opvulmiddelen in. Vergeet niet de afzender op de doos te plaatsen en het formulier in de doos te doen.

Ik heb het verstuurd, hoe nu verder?

Je producten komen binnen bij de Pakjesfabriek en worden dan bekeken en gecontroleerd door iemand van de Pakjesfabriek. Dit doen we m er voor te zorgen dat er objectief naar gekeken wordt. De producten die niet meer verkocht kunnen worden, ivm beschadigingen of open zijn geweest worden apart gezet. Er zal overleg gepleegd worden met ons en daarna met jou over wat te doen met de producten. In 99% van de gevallen mogen de producten worden geschonken aan de voedselbank. Dan wordt de lijst doorgegeven aan onze customer service en zijn er meerdere dingen die kunnen gebeuren. We hebben ze hieronder voor je beschreven:

Je hebt producten verkeerd besteld en retour gestuurd, deze worden gewoon 100% gecrediteerd. Het bedrag wordt verrekend met evt. openstaande facturen of wordt teruggestort op je rekening.

Consignatie betekent niets anders dan bruikleen. Je leent producten waarvoor je een borg betaald. De producten blijven hierbij eigendom van Finnley's. Een consignatiepakket heeft een waarde 10x het bedrag van de borg. Dat de producten in bruikleen zijn, zorgt ervoor dat je het pakket goedkoper kunt aanschaffen. Dit is omdat we geloven in onze formule en kappers graag ondersteunen in kwaliteit en exclusiviteit. Is een product op? dan bestel je deze en betaal je deze. Als je wil stoppen werkt het als volgt:

1. Je stuurt alle producten retour en je ontvangt de borg terug op je bankrekening. Dit werkt alleen op deze manier wanneer je weer exact HETZELFDE hebt ingeleverd als wat je hebt gekregen. Het pakket is dus volledig zoals je van ons ontvangen hebt. Voorbeeld; je krijgt van ons 100 producten en je levert exact hetzelfde aantal van elk product weer in = volledige borg terug.
2. Als je MINDER inlevert dan wat je hebt gekregen van ons ontvang je van de missende producten een factuur. Dit wordt in mindering gebracht op de borg. Voorbeeld: je krijg van ons 100 producten. Je levert er 95 in. de 5 producten x inkoopwaarde wordt dan in mindering gebracht op de borg. De borg - het totaalbedrag van de missende producten = wat je van ons ontvangt.
3. Stel je levert MEER producten in dan dat je hebt gehad van ons dan zullen we deze producten crediteren tegen de prijs die je er voor betaald hebt en wordt dit tezamen met je borg gestort op je rekening. Je ontvangt van ons 100 producten en je levert er 105 in. De prijs van deze 5 producten x de inkoopprijs die je betaald hebt krijg je van ons terug. Plus de borg.
4. Als je wilt starten met Finnley's kunnen we de concurrentiegoederen die je hebt omruilen. Je ruilt deze goederen om voor Finnley's. Wij willen graag investeren. ls er sprake is van een omruiling en je stopt binnen 3 jaar na de omruiling, dan kijken we naar de kosten die ooit gemaakt zijn. Bijvoorbeeld als we 800 tubes van de concurrent hebben moeten omruilen en je wil stoppen binnen 6 maanden dan kun je er vanuit gaan dat de investering van onze kant erg groot is geweest en dat de kosten ook erg veel zijn geweest van het omruilen. In dat geval zal er een verrekening plaatsvinden van de gemaakte kosten. De borg zal altijd volledig worden gecrediteerd. Lever je meer Finnley's producten in dan vergoeden we die niet voor 100% maar wordt er gekeken naar de periode en het aantal bestellingen wat je hebt gedaan. Je krijg hierover 40% tot 70% van vergoed. Dit is puur omdat we de kosten van de concurrentiegoederen hiermee gedeeltelijk kunnen dekken.


We willen graag 100% exclusief voor de kapper blijven, echter daar horen regels bij. Deze zijn misschien niet altijd even duidelijk of leuk, vooral niet als je gaat stoppen... maar ze zijn nodig om het meest exclusieve merk voor kappers te blijven en Finnley's exclusief te behouden voor kappers.


Retour adres:

Rietveldenweg 30, 5222 AR                        's-Hertogenbosch

E-mailadres:

info@salonpartners.nl


VERGEET NIET JE NAAM TE VERMELDEN ALS AFZENDER OP OF IN DE DOOS.