TOOLS

Goed gereedschap is het halve werk..

De Flat brush volgt de contouren van de schedel en regelt via de ademende gaatjes in het rubber de druk op je hoofdhuid. Deze massage stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en verspreidt de natuurlijke oliën in het haar van de wortel tot de punten.  De haartjes/pennen zitten vast aan een rubberen kussen. Dit zorgt ervoor dat de haren meebewegen tijdens het borstelen en er minder aan het haar wordt getrokken. Ook zorgt het kussen voor minder wrijving, waardoor je minder snel statisch haar hebt. 


De Toupageborstel wordt ook wel de Teasing Brush en Backcombing Brush genoemd en is slank van vorm. Met deze haarborstel borstel je je haar tegen het haar in (touperen) zodat er volume ontstaat.. De Toupageborstel is voorzien van varkenshaar. 

De Detangle brush is speciaal ontwikkeld om klitten gemakkelijk uit je haar te borstelen. De borstel is zo ontworpen dat hij niet aan je haar trekt en makkelijk door je haar glijdt (ideaal voor kinderen!). Hierdoor krijg je minimale schade aan je haar wanneer je klitten eruit borstelt. Het resultaat: zacht en glad haar zonder klitten.  


De keramische föhnborstel heeft een cilindervormige kop met openingen waar pennen of haren uitsteken. De kop is  keramisch. Dit verspreidt de warmte optimaal, versnelt de droogtijd en heeft een antistatisch effect. Dit is beter voor je haar en levert ook een mooiere coupe op.                    Verkrijgbaar in S-M-L- XL

De borstels met een kleinere diameter zijn het meest geschikt voor kort haar en geven een wat stevigere krul. Krulborstels met een grotere diameter zijn meer geschikt voor halflang en lang haar en geven meer slag en volume.  

De Paddle brush, door de veerkracht van het kussen waar de pennen of haren op bevestigd zijn, beweegt het flexibel mee tijdens het borstelen en glijdt het voorzichtiger door het haar. De bolletjes zorgen er trouwens voor dat je haar minder snel afbreekt en dat de hoofdhuid beschermd wordt tegen krassen. Ook stimuleren de bolletjes de hoofdhuid, zodat natuurlijke oliën zich sneller verspreiden en je haar mooi glad wordt.


De Styling brush heeft negen rijen met nylonpinnen. Iedere look is snel en makkelijk gecreëerd. De borstel geeft volumineus, gestyled haar en heeft een ontwarrend vermogen. Het antistatische rubberpad biedt maximale grip en controle tijdens het föhnen.