LEAVE-IN SPEED BLEACH

Deze leave-in vloeistof is klaar voor gebruik en werkt dmv het gebruik van een "gewone" stijltang en verheldert het haar tot maximaal 3 tinten. 

De vloeistof hoeft na het gebruik niet meer te worden uitgespoeld. Ook hoeft de vloeistof niet gemengd te worden met waterstof, het produkt is direct klaar voor gebruik.

Het produkt mag niet gebruikt worden op geblondeerd haar, gekleurd haar mag en kan wel.


FILM BLEACH 
Met de Film Bleach kun je blonderen zonder folies, zonder dat dit vlekt of stempelt, dit dankzij het film effect wat in de blondeerpoeder zit. Film Bleach kan tot 6 tinten verhelderen zonder dat het vlekt. Hoe te gebruiken: Mengverhouding 1:2 in combinatie met 3%-6%-9%-12% waterstof al naar gelang het gewenste effect. Kan gebruikt worden voor alle blondeeringstechnieken.

THE PERFECT 10 


Finnley's Perfect 10 blondeerpoeder combineert snelheid, bescherming van het haar en de zeer sterke verheldering voor uitstekende resultaten. 

Hij kan maximaal 10 tinten verhelderen, waardoor het haar super licht wordt. Het haar blijft gezond en geconditioneerd door de Finnley's Simplex base welke zorgt voor het behoud van de juiste vochtbalans tijdens en na de ontkleurbehandeling.

Hoe te gebruiken: 1: 2 mengen met 10-20-30-40 volume-ontwikkelaar. Geschikt voor alle blondeertechnieken. 

Inwerktijd: 10-50 minuten, afhankelijk van de gewenste resultaat.

CREAM BLEACH 

BLEACH BOOSTER Finnley's Cream Bleach is een blondeerpasta van de laatste generatie. Snel, krachtig en milieuvriendelijk. Het beschermt het haar, licht tot 9 tinten op en is 100% stuifvrij.

MIX 1:1, kan gebruikt worden met 10-20-30-40 volume Developers.Finnley's Bleach Booster 100ml. is gemaakt om toegevoegd te worden aan Finnley's Perfect 10, Filmbleach of Cream Bleach. (max 5% bij kleurhoogte 1-4) om ongewenste warmte tegen te gaan. 


Interesse in de Finnley's blondeerproducten? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op. Wij leveren alleen aan professionals