CURL GREATNESS


De Curl Greatness Family is speciaal ontwikkeld voor krullend haar en is CG-proof. Baobab en granaatappel zorgen voor een unieke samenstelling van ingrediënten die herstellende, vocht inbrengende en versterkende eigenschappen combineren voor een soepele krul. De vocht en keratine balans van krullend haar wordt weer hersteld en het haar krijgt weer glans en veerkracht zonder het haar te verzwaren.CURL GREATNESS HAIR BATH: Luxe hydraterende shampoo voor krullend haar. Bevat baobab en granaatappel die de vochtbalans herstelt, het verouderingsproces tegengaat en het haar veerkracht, bounce en glans geeft. In 250ml. en PRO size 1000ml.

CURL GREATNESS LEAVE-IN: Luxe hydraterende leave-in conditioner krullend haar. Bevat baobab en granaatappel die het haar verzorgt hydrateert, ontwart en en de elasticiteit van krullen herstelt. In 200ml.

CURL GREATNESS TREATMENT: Luxe intensieve treatment voor krullend haar. Bevat baobab en granaatappel die het haar Hydrateren, de vochtbalans herstelt en gaat het verouderingsproces tegen. Krullen krijgen hun bounce en veerkracht terug. In 200ml. en PRO size 1000ml.

CURL GREATNESS SPRAY SERUM: Luxe vocht inbrengende spray serum voor krullend haar. Gaat pluizend haar en het verouderingsproces tegen, ontwart, verzorgt en geeft het haar een glans en zachte krullen. Gebruik: breng aan op handdoekdroog haar en laat natuurlijk drogen of style met föhn/diffuser. In 100ml.

CURL GREATNESS CREAM: Luxe vocht inbrengende crème voor krullend haar voor veerkracht en glans. Biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf en gaat pluis tegen. In 200ml. GENOMINEERD wiewathaar awards

CURL GREATNESS GEL: Luxe vocht inbrengende gel voor krullend haar met een lichte holdfactor. Geeft het haar een verstevigende krul zonder te verzwaren.

Alle producten in de CURL GREATNESS family zijn CG-proof o.b.v. van de waarden van www.isitcg.com


Baobab, bevat extreem veel vezels, vitaminen, mineralen, antioxidanten en vitamine C. Baobab heeft hierdoor eigenschappen die het haar weer nieuw leven geeft. Het hoge gehalte aan vetzuren zorgt ervoor dat de olie vocht kan binden, dat het haar beschermt tegen vochtverlies en daardoor uitermate geschikt is voor krullend haar. Daarnaast is baobab ook bijzonder rijk aan proteïne en verzuren zoals omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren. Deze zorgen ervoor dat het haar intensief gevoed wordt en veerkracht en vitaliteit krijgt. De antioxidanten in de baobab hebben een sterke regeneratieve kracht en gaan verouderingsprocessen tegen.

De pitjes van de granaatappel zitten boordevol kalium en Vitamine C en hebben een intensief voedende werking. Bevat polyfenolen die ook wel sterke antioxidanten worden genoemd. Herstelt veerkracht en elasticiteit van het haar. Geeft het haar optimale glans. Ontwart en geeft het haar een zacht gevoel zonder de krul te verliezen.