DREAM FOAM


Dream Foam bevat plantaardige vezels die een hoog gehalte natuurlijke eiwitten bevatten. Hydrateert en herstelt zowel de huid als behandeld haar en is voor de consument multifunctioneel te gebruiken als:

1) Handcrème: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel de juiste hoeveelheid over de handpalm en verdeel over beide handen tot de huid het product goed opgenomen heeft.

2) Hydraterende leave-in: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel de juiste hoeveelheid over de handpalm. Breng aan op nat/vochtig haar, spoel niet uit en vervolg met de styling.

3) After Shave: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel de juiste hoeveelheid over de handpalm. Breng aan op de geschoren gedeeltes om de huid te verzachten en te verzorgen.

4) After Sun: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel de juiste hoeveelheid over de handpalm. Breng aan op een schone en droge huid na een zonsessie.

en voor de professional als:

5) Voorbehandeling voor een chemische salonbehandeling: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel de juiste hoeveelheid over de handpalm. Breng aan op schoon haar, spoel niet uit en vervolg met de kleurbehandeling.

6) Verzorging tijdens (ont)kleuring: schud goed voor gebruik. Houd het product goed met het mondstuk naar beneden en verdeel een hoeveelheid door het bleaching- of kleurproduct voor extra verzorging tijdens het (ont)kleuren. Geschikt voor extreem poreus haar.