DUURZAAMHEID

Bij Finnley's hechten we veel waarde aan resultaat, kwaliteit, innovatie, imago en de mening van de kapper. En nu voegen we duurzaamheid toe aan onze kernwaarden, omdat we geloven dat we, terwijl we innovatieve haarproducten ontwikkelen, ook een positieve bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld.

Een goed voorbeeld hiervan is onze Organic Twist Collection, waarin natuur, welzijn en luxe samenkomen in een elegant ontworpen verpakking. We hebben ook gekeken naar manieren om onze CO2-uitstoot te verminderen. Daarom hebben we ervoor gekozen om al onze producten in Nederland te produceren, in plaats van elders in Europa. Dit vermindert automatisch de CO2-uitstoot door het vermijden van langeafstandstransporten.

Bij Finnley's zijn we trots op onze inzet voor het verminderen van onze impact op het milieu. We geloven in concrete acties om onze planeet te behouden en te beschermen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de verpakkingen van de Organic Twist Collection niet alleen luxe en elegant zijn, maar ook het recyclebare PET 1-logo dragen. Dit betekent dat ze gemaakt zijn van gerecyclede materialen en na gebruik kunnen worden gerecycled.

Met de Organic Twist Collection kunt u niet alleen hoogwaardige en innovatieve haarproducten aanbieden aan uw klanten, maar ook laten zien dat uw salon bijdraagt aan een duurzamere wereld. Samen kunnen we zorgen voor een betere toekomst en het behoud van onze planeet voor de komende generaties.

De producten in de Organic Twist-collectie bevatten een unieke mix van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten met unieke eigenschappen. Tijdens onze zoektocht naar de juiste ingrediënten en hun effecten ontdekten we de Baobab, die wordt gebruikt in de Curl Greatness-producten. De Baobab is de vrucht van de gelijknamige boom, ook wel bekend als de "boom des levens" in Afrika, en is van groot belang voor de lokale bevolking en de natuur. Helaas zien we een afname van de aanwezigheid van de Baobab-boom in het Afrikaanse landschap, evenals andere boom- en diersoorten. We zijn ons bewust van het belang van duurzaamheid en de ontbossing die dagelijks verschillende diersoorten, flora, het milieu, lokale gemeenschappen en het klimaat bedreigt. Dit konden we niet negeren, daarom hebben we contact opgenomen met Trees for All. In samenwerking met hen hebben we besproken hoe we kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Door samen te werken met Trees for All ondersteunen we projecten voor herbebossing en behoud van ecosystemen, met name die waar de Baobab-boom in gevaar is. We zijn vastbesloten om bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor verschillende diersoorten, flora, het milieu, lokale gemeenschappen en het klimaat.

We zijn trots op ons streven naar duurzaamheid en zullen blijven streven naar maatregelen om onze planeet te behouden en een betere wereld voor iedereen te creëren.

Namens elke salon die ervoor kiest om met de Organic Twist Collection te werken, doneert Finnley's een boom die geplant wordt in Kibale National Park of bij een van de Nederlandse projecten van Trees for All. Daarnaast ontvangt de salon ook een officieel certificaat van donatie, waarmee zij kunnen aantonen dat zij bijdragen aan een duurzaam project dat door Finnley's wordt ondersteund.

Deze samenwerking tussen Finnley's en de deelnemende salons draagt bij aan een betere wereld voor dieren, natuur en mensen. Door bomen te planten en herbebossingsprojecten te ondersteunen, helpen we bij het behoud van biodiversiteit, bescherming van natuurlijke habitats en de strijd tegen klimaatverandering.

Als ambassadeurs van Finnley's tonen de deelnemende salons hun betrokkenheid bij duurzaamheid en het behoud van het milieu. Samen werken we aan een positieve impact en bouwen we aan een betere toekomst voor iedereen.