FADES LOOK & PRACTICE


MANAGEMENT SHAVING & CUTTING

De Haarlemse Barbiers staan bekend om hun klassieke barbertechnieken: contouren, clean shaves, beard trimming, pompadours en flattops allemaal gecreëerd op traditionele wijze. De afgelopen tijd hebben de mannen onze nieuwe Beard Range producten getest, conclusie: ze zijn mega enthousiast en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met deze producten. Exclusief voor Finnley's kappers zijn er twee workshops ingepland met deze enthousiaste barbers: Classic Shaves & Fades.

Fades Look & Practice

Tijdens deze workshop leer je, de technieken die je al beheerst, te verfijnen en eventueel te combineren met de technieken die door de Haarlemense Barbier uitgelegd krijgt.Met de juiste tools, producten en tips en tricks creëer je je eigen fading techniek die bij je past en kun je straks iedere man in de salon bedienen met een unieke behandeling. Daarnaast geven ze tips & tricks over hoe je het mannensegment kunt benaderen en kunt aanbieden in jouw salon. De Haarlemse Barbiers laten op hun eigen model de fading technieken zien en vervolgens ga je aan de slag op je eigen meegebrachte model. 

Prijs: € 149,- excl. lunch en excl. Btw

Materialen nodig: tondeuse met verschillende opzetstukken, open scheermes, kammen, scharen, borstels, föhn en eventuele andere tools waar je graag mee werkt.

Model: ja, minimale lengte van het haar 7 centimeter

Ervaring: voor deze workshop is het noodzakelijk dat je enige jaren ervaring hebt in het kappersvak