FIERCE STYLING


Power! Dat is waar deze producten voor staan. Een sterke holdfactor voor een krachtige finishing van iedere coupe. De producten in de Fierce Family zijn krachtig en geschikt voor een finishing waarbij het haar gefixeerd wordt en eenmaal droog, ook hard aanvoelt zonder te verzwaren. Style de coupe af met Fierce en straal kracht uit!

Fiber Wax, een wax met een sterke fixatie en een natuurlijk effect. Laat geen residu achter op het haar. Voor een intense uitstraling en een gedefinieerd stylingresultaat. Het is een stevige wax dus verwarm een ​​kleine hoeveelheid tussen de handpalmen. Breng vervolgens aan op droog haar om de gewenste look te krijgen. Voeg indien nodig meer product toe.

Gel spray, een shaping gelspray die levendigheid geeft aan het haar. Het is gewichtloos , laat geen residu achter op het haar en is niet vet. Het is bijzonder geschikt om een ​ "wet look" te creëren. Gebruik: na het wassen het overtollige water met een handdoek wegdeppen en vervolgens gelijkmatig door het haar sprayen. Om het "wet look" te verkrijgen, spray en laat op natuurlijke wijze drogen.

Mat Wax, een matte wax met een sterke holdfactor die textuur aan het haar geeft en een matte look. Ideaal voor elke stijl. Verzwaart het haar niet en is gemakkelijk te uit het haar te wassen. Voor het beste resultaat breng je een kleine hoeveelheid product aan op droog of handdoekdroog haar en creëer je de gewenste styling.

Hair Spray, een sterke Hair Spray om elke coupe mee te af te stylen. Lichtgewicht en droge spray die ervoor zorgt dat iedere beweging wordt vastgelegd en dat restylen moeilijker wordt. Houdt gekleurd haar lang helder en glanzend. Beschermende en anti-vocht formule. Voor het beste resultaat spray je de Hair Spray van 30cm afstand op het haar.