HAIR REPAIR RANGE

Het extra verzorgende en herstellende gamma binnen de Care Collection van Finnley's

Finnley's Rebuild Serum: De speciale formule herstelt onmiddellijk de structuur van het haar, zelfs het meest beschadigde, en geeft het haar body en glans. Het kan worden aangebracht, zonder uit te spoelen, voorafgaand aan alle technische behandelingen om het haar te beschermen zonder het eindresultaat te veranderen. GEBRUIKSAANWIJZING: verdeel de volledige flacon over handdoekdroog haar, kam en laat 5 minuten zitten. Spoel daarna goed uit. 

Voor haar dat intensieve verzorging nodig heeft. Hair repair Shampoo verzorgt het haar zodat het er weer levendig en gezond uitziet. Hair repair Shampoo geeft souplesse, glans en veerkracht aan droog en beschadigd haar. Dit wordt verkregen door middel van het speciaal ontwikkelde Intensive Proteïne Complex verrijkt met Arganolie. Hair Repair Shampoo is verkrijgbaar in 250ml en voor professioneel gebruik in 1000ml.

Finnley's Hair Repair Mask is een intensieve haarkuur voor droog en beschadigd haar. Langdurige bescherming tegen uitdroging zonder het haar te verzwaren.Herstelt het haar waardoor het zacht, soepel en glanzend wordt. Finnley's Hair Repair Mask is verkrijgbaar in 200ml en voor professioneel gebruik in 500ml.

Het Liquid Silk Serum, is een lichtgewicht leave-in serum, de ideale haarverzorger voor ieder haartype. Beschermt het haar, geeft zonnige glans door het haar te polijsten en maakt het haar zijdezacht. Het haar blijft luchtig. Het Liquid Silk Serum is leverbaar in 100ml. Gebruik een kleine hoeveelheid in handdoekdroog of droog haar voor superglans en verzorging.