Finnley's XMAS Shampooballs...

23-07-2020

Het duurt nog even voordat het kerst is maar....de Finnley's Shampooballs waren zo'n groot succes vorig jaar en Corona maakt alles niet makkelijker.. waardoor we het niet aandurven om later te bestellen.

De Finnley's Shampooballs zijn kerstballen welke gevuld kunnen worden met een shampoo naar keuze en deze als kerstattentie aan de klant kan worden meegegeven.

Dit jaar hebben we de Finnley's shampooball verpakt in een luxe mat zwart doosje met kijk venster waardoor het nog leuker is om te geven. Uiteraard wordt net als vorig jaar de Finnley's Shampooball weer geleverd met een zilveren dop en een zwart lintje.

De lege Finnley's Shampooballs zijn te bestellen zolang de voorraad strekt. Ze worden in November geleverd en gefactureeerd. Op de liters zal men weer eenmalig 30% korting ontvangen en ook deze worden te samen geleverd met de Finnley's Shampooballs.

De Finnley's Shampooballs gaan € 0,69 per stuk kosten (incl zwart lintje en giftbox)

De bestellingen kunnen NIET meer geannuleerd worden of later worden opgehoogd. Dus denk goed na wat je nodig hebt.

We zullen uiteraard extra bestellen maar vorig jaar was het op het allerlaatste moment ook een drama... dit jaar met Corona kunnen we het niet meer op tijd bestellen vandaar dat we nu al moeten bestellen....

Je kunt ze NIET bestellen in de app maar gewoon bij je vertegenwoordiger of bij interesse het formulier hieronder invullen.