MANAGEMENT

Clearly for men....

ICE WASH

De ICE Wash is een mild reinigende shampoo met natuurlijke menthol en verzachtende camphor. Heerlijk koel op het hoofd en licht ontvettend. 

HAIR & BEARD WASH

De Hair & Beard Wash is een mild reinigende en verzorgende shampoo welke het haar en baard voedt. 

SCALP CONTROL

Scalp Control Wash zorgt er voor om de ontregelde functies van de huid te helpen voorkomen. Zo kan er roos of overmatige talgafscheiding optreden wanneer de hoofdhuid ontregelt is. Als men regelmatig met de Scalp Control Wash het haar en de huid wast, zullen de problemen aanzienlijk verminderen en/of verdwijnen.  

ICE TONIC

Deze ICE Tonic is een ijswater in zijn puurste vorm. Een krachtige verfrissing door middel van natuurlijke mentholkristallen. 

SHAVING GEL

De verkoelende/transparante Shaving Gel zorgt voor een huidconditionering terwijl het de haren lift, waardoor het scheermes moeiteloos over de huid kan glijden voor een perfecte gladde en comfortabele scheerbeurt. 

SHAVE CREAM

Shave Cream heeft sterke hydraterende eigenschappen door lanoline, de huid van het gezicht ziet er onmiddellijk zachter en gevoed uit. Het gehalte aan menthol vermindert de belasting van het scheermes en geeft een aangenaam gevoel van welzijn en voorkomt irritatie bij veelvuldig scheren. 

AFTER SHAVE BALM

Is een milde, verzachtende en verzorgende balm en voorkomt huidirritatie na het scheren. Het Kalmeert de huid onmiddellijk en vermindert roodheid, Voorkomt irritaties en vermindert een droge huid na het scheren 

AFTERSHAVE BALM SENSITIVE

Balm voor een gevoelige huid. De formule die rijk is aan verzachtende en decongestivum-ingrediënten helpt de huid van het gezicht om irritaties veroorzaakt door het scheren te voorkomen en beschermt de huid de hele dag door.

AFTERSHAVE LOTION

Lotion die de huid zacht en elastisch maakt. Het voorkomt irritatie na het scheren. Het laat een langdurig fris gevoel achter. 

AFTERSHAVE ICE COLOGNE

Maximale zachtheid en elasticiteit van de huid te garanderen. Het voorkomt huidirritaties als gevolg van scheren en laat de hele dag een fris gevoel en een delicate geur achter. Stimuleert, kalmeert en reinigt de huid.  

SHAVING KIT

De SHAVING KIT bestaat uit een scheerkom, scheermes, scheer kwast en scheermesjes

BEARD SOAP 

Een milde baard soap obv jeneverbes en mirte welke er voor zorgen dat de baard zacht aanvoelt.

BEARD CONDITIONER

Hydrateert en verfrist elke soort baard en snor. Maakt de baard zijdezacht door het gebruik van jeneverbes en mirte.

BEARD OIL

Ontwarrende en verzachtende baardolie obv jeneverbes en mirte. Vrij van silliconen.

BEARD BRUSH & COMB

De set bestaat uit een baardkam & baard borstel. verpakt in een giftbox.

MATT WAX

De Matt Wax is een matte styling waxpaste met een holdfactor 5 en een matte afwerking. 

STRONG WAX

De Strong Wax is een pomade met een zeer sterke holdfactor 5 met een glanzende afwerking. 

OLD SCHOOL nr.5

Een extra stevige pommade die niet verhard. Het haar is op elk moment te restylen. Geeft het haar textuur en een matte finishing met een zeer sterke holdfactor 5. Verkrijgbaar in 100ml.

GLUE

De GLUE is een gel met een extreme hold factor 5 en wordt geleverd in een 150ml. airless pomp met uiteraard de kenmerkende geur van MANAGEMENT

VOLTEX SPRAY 

De Voltex Spray is een volume & textuur spray met glans afwerking. 

                                                                                  Voor meer informatie zie: www.formenonly.eu

Interesse in de Finnley's MANAGEMENT? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op. Wij leveren alleen aan professionals