NIEUWS


 

Na de lancering van de Fixings Spray Shaper 500ml. is het nu de beurt aan de FOrming Spray Shaper 500ml. zodat de Salon Professionals hem nog voordeliger kunnen gebruiken.

Met de Film Bleach kun je blonderen zonder folies, zonder dat dit vlekt of stempelt, dit dankzij het film effect wat in de blondeerpoeder zit. Film Bleach kan tot 7 tinten verhelderen zonder dat het vlekt. Hoe te gebruiken: Mengverhouding 1:2 in combinatie met 3%-6%-9%-12% waterstof al naar gelang het gewenste effect. Kan gebruikt worden voor alle...

Finnley's Creative Color Mask is een masker welke gepigemnteerd is en hierdoor ideaal is voor de professional om te kunnen inkleuren, voorpigmenteren, corrigeren of om te adviseren voor de consument om hun kleur thuis te kunnen bij houden en op te frissen. De Creative Color Mask is leverbaar in een 200ml. verpakking verkrijgbaar.

Finnley's One 4 All is een leave-in crème met een exclusieve formule met: Camellia-olie, Manuka-melk, keratine en vitaminen die het haar ongelooflijke resultaten geven bij de eerste toepassing.