NIEUWS


 

Vanaf 8 maart tot 10 maart staan we op de Cosmobeauty in Boekarest om Roemenië kennis te laten maken met het complete gamma van Finnley's en zullen we er aanwezig zijn om onze distributeur Haircolors SRL te helpen zijn/haar klanten op de hoogte te brengen van ons gamma.

Hij is er! De Curl Control Mask... de aansluitende verzorging op de Curl Control Mask. We hebben hem in 200ml. voor de de verzorging thuis of in de 500ml. Salon versie.

Het is er!!! Finnley's Hair Cream Color, de allernieuwste generatie kleuringen welke voor elke professional creatieve uitkomsten bied!

Op 24 & 25 februari vind in de XPO in Kortrijk The Hairproject plaats. Finnley's zal daar aanwezig zijn met onze volledige range inclusief de nieuwe Hair Cream Color! Je kan ons vinden op stand: 144 We zijn in het bezit van kortingskaarten. Mocht je deze willen ontvangen stuur even een mailtje.

De HAIR CREAM COLOR is een permanente haarkleuring welke ook gebruikt kan worden als een semi-permanente haarkleuring kan worden gebruikt. (dmv 1,5% developer)

2018 was voor ons een fantastisch jaar en we willen alle Finnley's bedanken voor al hun enthousiasme en feedback die Finnley's hebben gemaakt tot wat het nu is. We kijken dan ook heel enthousiast uit naar 2019 wat voor Finnley's heel erg kleurrijk jaar zal gaan worden!

SPEED TREATMENT is een kleurbeschermende uitspoelbare intensieve kuur. Bescherming tegen kleurvervaging. Geeft het haar een mooie glans en is gemakkelijk door te kammen zonder het te verzwaren. Alleen verkrijgbaar in 1000ml.

Blowdry Mist: Speciaal voor föhn-, scrunch- en watergolftechnieken. Zorgt voor een goede versteviging. Geeft het haar volume en glans. Holdfactor 4. Verkrijgbaar in 150ml.

De eerste Finnley's Family Meeting zal plaats vinden in 3 regio's deze zullen zijn: