OUR FAVORITES

Dit is wat de favoriete Finnley's producten van onze klanten zijn.

AMANDA'S HAIR & MORE

Amanda Harsveld

Mijn favoriete Finnley's is de Sea Salt Spray. Dit is een ideaal product voor bij het opsteken van festivallooks om een "stugge" basis te creeëren. Tevens ook erg geschikt voor een losse krul... 

VIN-HAIR

Vincent Sneller

Mijn favoriete product is de Waste of Paste, dit is een fijne stevige pasta waarmee ik een nonchalante look creeër die restyleable is!

HAARSTUDIO BY INGE 

Inge Wessels-Wuyster

De Polisher, heerlijke geur, perfect om mee te modelleren, zonder dat het zwaar wordt en het product geeft een mooie glans aan het haar.

HAARMODE PATRIES

Patries

Polisher is mijn favoriete product omdat het droge lokken wegwerkt. Het houdt het haar luchtig en brengt toch het haar in model en blijft vormbaar. Het is een product voor iedereen.

HAIRSALON XS

Brenda Lenz

Bij een stoer, ruig en kort heren kapsel gebruik ik de Sea Salt Spray en de Matt Paste samen. Dit om een betere en langere houdbaarheid te geven aan het kapsel.

LLOOKS

Linda de Wit

Mijn favoriete product is het Liquid Silk Serum. Deze verzorgt, geeft een mooie glans en is niet te zwaar voor het haar. De finishing touch voor ieder kapsel!


KAPSALON HAIR & THERE

Linda Verhoeven

Ik heb sinds ik Finnleys gebruik alleen maar favariete producten, zoals de Rootlifter, perfecte versteviging voor voor extra volume aan de aanzet, Shine spray voor een oogverblindende glans, Silver shine shampoo haalt elk vleugje geel weg, Repair mask voor zijde zacht verzorgd haar en met de Argan blend oil krijg je elke lok perfect in model.

Heb je een favoriete product? Laat het ons weten...