OUR FAVORITES

Dit is wat de favoriete Finnley's producten van onze klanten zijn.

AMANDA'S HAIR & MORE

Amanda Harsveld

Mijn favoriete Finnley's is de Sea Salt Spray. Dit is een ideaal product voor bij het opsteken van festivallooks om een "stugge" basis te creeëren. Tevens ook erg geschikt voor een losse krul... 

HAARSTUDIO BY INGE 

Inge Wessels-Wuyster

De Polisher, heerlijke geur, perfect om mee te modelleren, zonder dat het zwaar wordt en het product geeft een mooie glans aan het haar.

HAARMODE PATRIES

Patries

Polisher is mijn favoriete product omdat het droge lokken wegwerkt. Het houdt het haar luchtig en brengt toch het haar in model en blijft vormbaar. Het is een product voor iedereen.

HAIRSALON XS

Brenda Lenz

Bij een stoer, ruig en kort heren kapsel gebruik ik de Sea Salt Spray en de Matt Paste samen. Dit om een betere en langere houdbaarheid te geven aan het kapsel.

KAPSALON HAIR & THERE

Linda Verhoeven

Ik heb sinds ik Finnleys gebruik alleen maar favariete producten, zoals de Rootlifter, perfecte versteviging voor voor extra volume aan de aanzet, Shine spray voor een oogverblindende glans, Silver shine shampoo haalt elk vleugje geel weg, Repair mask voor zijde zacht verzorgd haar en met de Argan blend oil krijg je elke lok perfect in model.

HAIR EVI

Evi Brouwers

Blowdry mist, is mijn top favoriet! De stevigheid en de glans die je krijgt van dit product is abnormaal...ik gebruik hem praktisch bij elke klant.

Heb je een favoriete product? Laat het ons weten...