CG&E

Het anti haaruitval stappenplan van Finnley's

CG&E is een anti-haarverlies-systeem dat bestaat uit drie onderdelen: een Shampoo, Lotion en Hair Tabs. CG&E staat voor de drie essentiële ingrediënten om haarverlies tegen te gaan of haargroei te stimuleren: Cafeïne, Ginseng en Essentiele oliën en vitamines. Producten in deze Anti Hair Loss Range bevatten deze hoofdingrediënten en daar waar de shampoo en lotion van buitenaf hun werk doen, werken de Hair Tabs van binnenuit. Gebruik van deze drie producten stimuleert de haargroei, bevordert de celdeling, versterkt de haarschacht en bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid van zowel binnen-als buitenaf. 

Cafeïne gaat de effecten van DHT tegen, een hormoon dat haarzakjes beschadigt en de oorzaak is van haaruitval. Door cafeïne wordt de haargroei bevordert door de haarschacht langer en sterker te maken

Ginseng wordt van oudsher gebruikt tegen haaruitval of dunner wordend haar. Het bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid waardoor haarwortels gestimuleerd worden en daardoor zorgt voor een gezondere haargroei

Essentiële vitamines bestaan uit Biotine, Niacine (vitamine B2), Vitamine B3, Vitamine B5, IJzer, Calcium, Vitamine B6, Vitamine C, Koper


CG&E Shampoo 

De Anti Hair Loss Shampoo voorkomt haaruitval door een hoogwaardige formule met delicate surfactanten, bevat geen SLES en SLS en is rijk aan stimulerende ingrediënten voor de hoofdhuid als cafeïne, ginseng en beschermende ingrediënten: aloë, jojoba die de balans van de hoofdhuid herstelt en normaliseert terwijl het haar gehydrateerd wordt en zachter aanvoelt. Dagelijks gebruik van de shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid selectief. Het reinigt de haarfollikels van onzuiverheden en stimuleert daardoor de natuurlijke haargroei. Sterk, schoon en volumineuzer haar als resultaat.

Gebruik: de shampoo kan dagelijks gebruikt worden op het haar en de hoofdhuid, masseer de shampoo met vingertoppen in, laat drie minuten inwerken en spoel zorgvuldig uit. De shampoo is verkrijgbaar in 250ml.


CG&E lotion ampullen (coming soon)

Anti Hair Loss Lotion is een geconcentreerde lotion tegen haarverlies en bevat cafeïne, ginseng en essentiële oliën. Verbetert en stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid, voedt de haarwortel diep van binnen en bevordert een snellere en krachtigere haargroei terwijl de lotion een sensationele frisheid geeft.

De hoogwaardige formule met geselecteerde essentiële oliën helpt de balans van de hoofdhuid te reguleren en te normaliseren. Het helpt de haarfollikel in zijn hoofdfunctie om gezond haar te voeden en te laten groeien en geeft tegelijkertijd kracht en volume. Voor een optimaal resultaat en het tegengaan van bijkomende problemen als langzame haargroei, dunner wordend haar, dof haar, futloos haar of haar dat zijn vitaliteit verloren heeft, is het verstandig de lotion regelmatig en constant te gebruiken.

Gebruik: de Anti Hair Loss Lotion (1 ampul) dient dagelijks aangebracht te worden op de hoofdhuid en het haar. Masseer rustig in zodat de Lotion goed aangebracht wordt op het haar en de hoofdhuid. Spoel de lotion niet uit. Maak de kuur van 10 ampullen af voor een optimaal resultaat en herhaal deze kuur minimaal 2x per jaar.

De lotion is verkrijgbaar in 10x10 ampullen van 10ml.


            CG&E Hair Tabs 

Finnley's Hair Tabs werken van binnenuit op basis van essentiële vitamines als: 

Biotine voedt de huid van binnenuit en ondersteunt de conditie van het haar.

Foliumzuur bevordert de celdeling en groei van de haarzakjes.

Niacine (vitamine B2) voedt de hoofdhuid en bevordert een gezonde haargroei. Een tekort aan Niacine maakt het haar droog, futloos of breekbaar.

Vitamine B3 verwijdt de bloedvaten en stimuleert de bloedtoevoer in de hoofdhuid waardoor voedingsstoffen het haar en de hoofdhuid beter kunnen bereiken. Ook kan het cholesterol verlagen, wat kan bijdragen aan een vermindering van haaruitval.

Vitamine B5 geeft elasticiteit, kracht en glans. Helpt haaruitval en vergrijzing te voorkomen.

IJzer is een mineraal dat bijdraagt aan de haargroei. Het vervoert en levert zuurstof aan het haar zodat de groei wordt gestimuleerd.

Calcium versterkt haar en nagels.

Vitamine B6 zorgt voor het behoud van een gezonde hoofdhuid.

Vitamine C helpt bij het produceren en behouden van gezond collageen; bevordert de gezondheid van het haar door de cellen in de follikels en in de omliggende bloedvaten te beschermen.

Koper zorgt voor de pigmentatie van het haar.

Gebruik: dagelijks 1 Hair Tab. Let op: overschrijd de dagelijkse hoeveelheid niet en gebruik de tablet niet als maaltijdvervanger