SOOTHING RANGE


De producten uit de Soothing Range hebben een ontstekingsremmende werking en zijn speciaal ontwikkeld om roodhuid en irritatie te verminderen. De producten zuiveren en kalmeren de huid zonder uit te drogen.

De Soothing Shampoo is een specifieke shampoo die het haar mild reinigt, vernieuwt, kalmeert en polijst. Geeft onmiddellijke frisheid en een gevoel van wellness aan zowel hoofdhuid als het haar. Ideaal voor regelmatig gebruik. De shampoo is verkrijgbaar in 250ml. voor thuisgebruik en 1000ml voor professioneel gebruik.

Gebruik: aanbrengen op een vochtige hoofdhuid en haar, inmasseren, en uitspoelen. Vervolgens nog een keertje aanbrengen en inmasseren. Laat de tweede keer 2 minuten inwerken en spoel vervolgens uit.


De Soothing Balm is een kalmerende en frisse balsem, ideaal voor zowel hoofdhuid als haar. Geeft het haar en de hoofdhuid weer frisheid, jeugdigheid en nieuw leven zonder vet aan te laten voelen of het haar te verzwaren. Dankzij ingrediënten als collageen en pepermuntextract verfrist en hydrateert het de hoofdhuid en ontwart het de lengtes van het haar. De Soothing Balm is verkrijgbaar in 250ml. voor thuisgebruik en 1000ml voor professioneel gebruik.

Gebruik: breng aan op hoofdhuid en haar, laat 3 tot 5 minuten inwerken en spoel uit.

De Soothing Lotion is een peeling lotion verrijkt met Aloë vera, jojobaolie, collageen en menthol. Reinigt, verfrist, kalmeert en verzacht zowel haar als hoofdhuid. De lotion heeft een diepreinigende werking en bevordert de elasticiteit van de hoofdhuid. Gebruik een keer per week of voor een herstellende behandeling. Verkrijgbaar in 100ml.

Gebruik: breng aan op een droge hoofdhuid, zachtjes inmasseren (spoel niet uit) en vervolg met de gewenste styling. Of, maak de hoofdhuid vochtig met warm water, voeg de Soothing Lotion toe aan de shampoo, laat 3 minuten inwerken en spoel met warm water.