VOLUME

Met slechts 1 doel; om Volume mee te geven zonder het te verzwaren of vettig te maken...

DRY Shampoo: deze droog shampoo heeft een invisible formula waardoor de spray geen waas achterlaat in het haar. DRY Shampoo geeft fris haar en volume. 150ml.

De Dry Texture Spray is een lichte spray voor immens volume en textuur, geeft een matte finish en flexibele houdbaarheid. Gebruik voor volume: spray op de aanzet en masseer door het haar. Gebruik voor textuur en volume: spray over de lengte en punten en kneed het haar in gewenst model.  

Rootlifter mousse geeft volume vanaf de aanzet van het haar/ Het geeft meer volume dan een traditionele haarmousse. 200 ml  

Creeer een beachlook. Spuit het op droog haar op de aanzet en modelleer het haar met de vingertoppen. Voor extra volume of ruige textuur; föhn het haar.. Seasalt Spray is verkrijgbaar in een 150ml. spray flacon. 

Een instant volume boost creeër je met de Volume Puff Stuff. Dit stylingpoeder breng je aan middels het handige pompsysteem op de aanzet van je haar en wrijf je met je vingertoppen verder in het haar en voila... volume! Verkrijgbaar in 10gr flacon.  

Blowdry Mist: Speciaal voor föhn-, scrunch- en watergolftechnieken. Zorgt voor een goede versteviging. Geeft het haar volume en glans. Holdfactor 4. Verkrijgbaar in 150ml.